Menü Bezárás

Az igazi potencianövelő az edzés

tesztoszteron-fokozas-privategymhu

tesztoszteron-fokozasA férfiak testének még inkább szüksége van az edzésre, mint a nőknek, bár persze tőlük sem vitatja el senki a jogot az esztétikus és sportos testre vagy akár a csústeljesítményekre a sportban.

A férfiak teste azonban harcra lett tervezve, ahhoz pedig tesztoszteronra van szükség. Ha az életmódunk olyan, hogy nem kell fizikai erőfeszítést tennünk, nem kell küzdenünk a túlélésért, mert minden alánk van tolva, akkor ne csodálkozzunk rajta, ha a tesztoszteron szintünk 30 éves korunkra a béka segge alá kerül. 

Bár az izomépítéshez tesztoszteronra van szükség, a rendszeres erősítő edzés önmagában is elősegíti a tesztoszteron termelődését. Ezzel pedig jobban járunk, mint az anabolikus szteroidokkal, melyek számtalan káros mellékhatását most hadd ne részletezzem.

A kettlebellt sokan az erőedzés harcművészetének nevezik, és sok harcművész, küzdősportoló is előszeretettel használja erősítéshez. Ennek oka a terhelés sokoldalúságában keresendő. Fejleszti a robbanékonyságot, dinamizmust, állóképességet, a savasodás-tűrést, megtanít az izomzat hatékony használatára, és stimulálja a gyors összehúzódású izomrostokat.

Egy férfi ne csak akkor legyen férfi, amikor bevette a Viagrát, hanem már a megjelenése is sugározzon erőt és magabiztosságot. Ezt pedig simán megszerezhetjük a rendszeres girja-edzéssel.

Ha szeretnél hatékonyan, edzést végezni, csatlakozz csoportos edzéseimhez hétőn és pénteken a BSK Cross Fightban, ha nem jó az időpont, gyere személyi edzésre! Jelentkezz bátran!

    A *-al jelölt mezők megadása kötelező!

    Név *

    Email cím *

    Telefonszám *

    Megjegyzés