Menü Bezárás

Online edzéstervezés

Online edzéstervezés szolgáltatásunkkal kitágul a világ – akár az otthonodban, akár a lakóhelyedhez közel eső edzőteremben is elvégezheted a gyakorlatokahero-3t, ugyanakkor mégsem kell önállóan kitalálnod minden nap, hogy milyen gyakorlatból mennyit végezz. Kettlebell, funkcionális edzés, erőfejlesztés, fogyás, illetve egyéni edzéscélok megvalósítására is lehetőség van az online edzésterv segítségével.

A kettlebell sport erősen technikai sport, vagyis ha nem tanulod meg rendesen a gyakorlatok technikáját, puszta erőből nem jutsz messzire. Ettől eltekintve sokan úgy edzenek, hogy az edzőjük a világ másik pontján él, és az internet jóvoltából így is felügyelni tudja az edzéseit. Hogyan történik mindez?

1. Online edzésterv. Egy excel táblázatban minden héten megkapod az aktuális edzéstervedet a végrehajtandó feladatokkal. Ha nem ismered az adott feladatot, akkor videólinket is kapsz mellé, hogy tudd, mit kell csinálni.

2. Technika ellenőrzés. Időről időre elküldesz egy-egy videót az edződnek a gyakorlataidról, hogy lássa, hogyan fejlődik a technikád. Ez alapján meg tudjátok beszélni az egyes hibákat, javítandó elemeket.

3. Online kapcsolat. Ha bármi kérdésed van, azokat folyamatosan felteheted az edződnek chat-ben vagy akár video-chatben is. Így tudsz fejlődni, még ha nem is tudod mindig személyesen látogatni az edzéseit vagy a jelenlétében edzeni.

Természetesen az időnkénti személyes találkozó és “élő” személyi edzés még jobban elősegíti a fejlődésedet, de így a többi időben is tudsz dolgozni edzői felügyelettel. Azzal is tisztában vagyok, hogy egyedül edzeni sokkal nehezebb, mint másokkal együtt, de ha valaki komolyan gondolja a kettlebell sportot, és nincs senki a közelében, akivel edzeni tudna, akkor ilyen formában minden segítséget megkaphat az edzéseihez, akár tőlem is. Keress meg emailben: sundara@1108.cc vagy telefonon: 06302508299, és megbeszéljük, hogyan tovább! Alább egy példa a heti edzésterv részletére:

edzesterv