Menü Bezárás

Koncentráció

koncentracio-edzeselmelet-privategymhuEzen a képen éppen azt tanítom, hogyan kell felemelni a girját a Chi erejével 🙂 Még egy kicsit gyakorolni kell, de már érzem az energiát nagyon!

A tréfát félretéve a koncentráció nagyon fontos ebben a sportban, csakúgy, mint a többiben. Ha a figyelmed szét van szóródva, akkor az energiád is hamar elvész, a golyók nagyon nehéznek fognak tűnni, és hamar feladod. Edzés és főleg verseny előtt érdemes félrevonulni, lecsendesíteni az elmét, befelé fordulni, végiggondolni, hogy mit miért csinálsz és egy pontra koncentrálni az összes mentális erődet. Így, amikor fellépsz a platformra, egy teljesen más dimenzióba kerülsz, és még az időt is meg tudod hajlítani. 

Ha jól koncentrálsz, magad is meg fogsz lepődni a szett végén, hogy mire voltál képes. Én például eddig edzésen összesen 71 ismétlést tudtam egyben megcsinálni a lökésből, versenyen pedig kiment 120. És amikor már egyszer megtörtént, könnyebben el tudod hinni, hogy bármikor meg tudnád ismételni ezt a teljesítményt. Így születnek a személyes rekordok.

Ha szeretnéd elsajátítani a kettlebell gyakorlatok helyes kivitelezését, csatlakozz csoportos kettlebell edzéseimhez hétőn és pénteken a BSK Cross Fightban, ha nem jó az időpont, gyere személyi edzésre! Jelentkezz bátran!

    A *-al jelölt mezők megadása kötelező!

    Név *

    Email cím *

    Telefonszám *

    Megjegyzés