Menü Bezárás

Kezdő Kettlebell tanfolyam

DSCF2300 copyA kettlebell (girja) egy funkcionális edzőeszköz, amely Oroszországból indult világhódító útjára. A középkorban a gabona és egyéb termények mérésére használták a füles súlygolyókat, majd a modern fitnesz-irányzatok is felkapták, mint edzőeszközt. A kettlebell abban különbözik a hagyományos egykezes súlyzóktól, hogy a tömegközéppontja a markolaton kívülre esik. Éppen ezért másképpen kell tartani és használni, mint az egykezes súlyzókat. Mindezt elsajátíthatod kezdő kettlebell sport tanfolyamunkon!

KEZDŐ KETTLEBELL SPORT TANFOLYAM – 2017 JANUÁR 9 – FEBRUÁR 3

Eljött a január, és te is megfogadtad, hogy változtatsz az életeden, fittebb és erősebb leszel? Szeretnél elkezdeni valamit sportolni, de nem tudod, hogy mit válassz? A megoldás számodra is a kettlebell sport lehet, az erősek és kitartóak sportja! Gyere el 4 hetes kezdő tanfolyamunkra, és ismerd meg a kettlebell sport alapgyakorlatait, tanuld meg helyesen használni az eszközt! A tanfolyamon heti három alkalommal tanuljuk és gyakoroljuk a legfontosabb és leghasznosabb gyakorlatokat. Ha már használtál kettlebellt, akkor megtudhatod, hogyan használják a versenysportolók! Ha még nem volt a kezedben, akkor elsajátíthatod a gyakorlatok helyes végrehajtását!

A tanfolyamhoz nem szükséges előképzettség, sportmúlt vagy különsebb fizikai kondíció. Az első foglalkozáson a saját testsúlyos alapgyakorlatok segítségével felmérjük az erőnlétedet és az ízületi mozgástartományaidat, majd ebből kiindulva építjük fel az eszközhasználatot. Ha valamilyen egészségügyi problémád van, azt a jelentkezési emailben részletezd, hogy annak megfelelően tudjunk foglalkozni veled!

A tanfolyam tematikája:

Kettlebell gyakorlatok:

felhúzás
lengetés
felvétel
guggolás
katonai nyomás
lökés
szakítás
hosszú ciklus
malomkörzés
török felállás
törzserősítő és kondicionáló gyakorlatok

A kettlebell-gyakorlatok végzéséhez szükséges erőt és állóképességet eszközös és aját testsúlyos gyakorlatokkal fogjuk fejleszteni. Az edzések során mobilizációs bemelegítéssel kezdünk és nyújtó gyakorlatokkal fejezünk be minden alkalmat.

A tanfolyam helyszíne: BSK Crossfight, 1033. Budapest, Szentendrei út 89-95.

A tanfolyam időpontja: 2017. január 9 – február 3 (4 hét), hétfő-szerda-péntek, reggel 7-8.00, 12 alkalom

A tanfolyam díja: bruttó 24990 Ft (nem tartalmazza a terem belépés árát), melyből 5000 Ft előleget a jelentkezéskor átutalással kell befizetni.

RENDKÍVÜLI AJÁNLAT: Ha december 31 előtt átutalással befizeted a tanfolyam teljes összegét, akkor 5000 Ft kedvezményt kapsz, vagyis 19990 Ft-ért vehetsz részt a teljes tanfolyamon!

A tanfolyam oktatója: Szücs Gábor sporttréner, személyi edző, Ketacademy Level 2 Kettlebell Sport instruktor, 2016. IGSF világbajnoki ezüstérmes kettlebell sport versenyző.

További információk: kettlebellbp.hu, illetve telefonon: 06-30-9140839

Jelentkezni emailben lehet a gaurangad@gmail.com címen. Jelentkezési határidő: január 5.

[gravityform id=”1″ name=”Kapcsolatfelvétel”]