Menü Bezárás

Kettlebell gyakorlatok – Fekvenyomás (floor press)

Kettlebell fekvenyomásKettlebell fekvenyomás (floor press) 2×20 kgA földről nyomás gyakorlat erősíti a vállakat, a mellizmot és a tricepszet is, ami jól fog jönni a fej fölé nyomás vagy lökés esetén. Végezhető egy golyóval is, illetve a két golyót felváltva is kinyomhatjuk. A kiinduló helyzetben a konyök a földön van, a súly a könyökök felett. Nyomjuk ki a girjákat nyújtott karos pozícióba, majd lassan eresszük vissza. ne ejtsük vissza a súlyt!

Szerző: PrivateGym.hu, 2015. augusztus 16.

A fekvenyomás, vagyis a földről nyomás gyakorlat erősíti a vállakat, a mellizmot és a tricepszet is, ami jól fog jönni a fej fölé nyomás vagy lökés esetén. Végezhető egy golyóval is, illetve a két golyót felváltva is kinyomhatjuk.

A kiinduló helyzetben a konyök a földön van, a súly a könyökök felett. Nyomjuk ki a girjákat nyújtott karos pozícióba, majd lassan eresszük vissza. ne ejtsük vissza a súlyt!

Ha szeretnél elsajátítani a kettlebell gyakorlatok helyes kivitelezését, csatlakozz csoportos kettlebell edzéseimhez hétőn és pénteken a BSK Cross Fightban, ha nem jó az időpont, gyere személyi edzésre! Jelentkezz bátran!

    A *-al jelölt mezők megadása kötelező!

    Név *

    Email cím *

    Telefonszám *

    Megjegyzés