Kettlebell gyakorlatok – softstyle szakítás


Kettlebell Szakítás 20 kgA softstyle szakítás sok mindenben különbözik a hardstyle (RKC vagy SFG) stílusú szakítástól. Legfőképpen abban, hogy itt egy kézzel kell legalább öt percig kell dolgozni, ami száz vagy még több ismétlést jelent. Ehhez minél gazdaságosabban kall mozgatni a golyót, és a tenyér bőrére sem árt vigyázni. A kettlebell szakítás nagyon szép mozdulat, de évekbe telik, amíg kiforr a tökéletes technika (illetve technikák).

Szerző: PrivateGym.hu, 2015. szeptember 28.

A softstyle szakítás sok mindenben különbözik a hardstyle (RKC vagy SFG) stílusú szakítástól. Legfőképpen abban, hogy itt egy kézzel kell legalább öt percig kell dolgozni, ami száz vagy még több ismétlést jelent. Ehhez minél gazdaságosabban kall mozgatni a golyót, és a tenyér bőrére sem árt vigyázni. A kettlebell szakítás nagyon szép mozdulat, de évekbe telik, amíg kiforr a tökéletes technika (illetve technikák).

Ha szeretnéd elsajátítani a kettlebell gyakorlatok helyes kivitelezését, csatlakozz csoportos kettlebell edzéseimhez hétőn és pénteken a BSK Cross Fightban, ha nem jó az időpont, gyere személyi edzésre! Jelentkezz bátran!

A *-al jelölt mezők megadása kötelező!

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Megjegyzés

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük